Ozil izabrao najboljih 11 s kojima je igrao

Najviše fudbalera Reala

Ozil izabrao najboljih 11 s kojima je igrao

Njemački fudbaler Mesut Ozil sastavio je najbolji tim od igrača s kojima je igrao tokom karijere.

Ozil je u karijeri igrao za klubove poput Schalkea, Real Madrida, a sada je u Arsenalu, tako da je igrao sa mnogo velikih zvijezda i izbor mu nije bio lak.

Po njegovom odabiru se vidi da još uvijek itekako cijeni nekadašnje saigrače iz Real Madrida koje je naprosto morao uvrstiti u svoj tim. Osim petorice fudbalera Reala, tu su i njegovi saigrači iz Arsenala, ali i iz reprezentacije Njemačke.

Ozilov izbor: Neuer (Bayern), Bellerin (Arsenal), Marcelo (Real Madrid), Ramos (Real Madrid), Boateng (Bayern Minhen), Gundogan (Manchester City), Ozil (Arsenal), Modrić (Real Madrid), Sanchez (Arsenal), Ronaldo (Real Madrid), Benzema (Real Madrid).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi