Ozil progovorio o svojoj sudbini u Arsenalu: Mislim da nema nikakve šanse da se to desi
Ozil je izjavio kako je sretan u Arsenalu

Nijemac je rekao svoje mišljenje o svemu

Ozil progovorio o svojoj sudbini u Arsenalu: Mislim da nema nikakve šanse da se to desi

S. Pašalić

Mesut Ozil je imao jako turbulentnu sezonu u Arsenalu.

Nijemac je ove sezone odigrao 24 utakmice u Premier ligi i postigao pet golova, ali pored toga što je imao problema sa povredama, često je bio izvan sastava i kad nije bio povrijeđen.

Pisalo se o tome i da Ozil ima problema sa ovisnošću sa igricama, a nakon toga je bilo dosta priče o tome da bi Nijemac mogao napustiti Arsenal.

Ozil još uvijek ima dvije godine ugovora sa Arsenalom, a sada je izjavio kako nema namjeru da napusti London ovog ljeta.

"Ne mislim da postoji šansa za to, da budem iskren", rekao je Ozil i zatim nastavio:

"Imam još dvije godine ovdje i ono što će se poslije događati nije u mojim rukama. Vidjet ćemo onda, ali sam ponosan što sam u ovom klubu i jako sam sretan u ovom klubu"

"Ako mi trener kaže da neću igrati u utakmici, to je nešto što moram prihvatiti i samo nastaviti dalje"

"Nastavio sam raditi na tome da budem spreman i zdrav kao što sam mogao i to mi je uspjelo. Sada igram, ali naravno, trener posljednji odlučuje da li ću igrati ili ne"

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ove sezone sam imao neke povrede i morao sam propustiti neke utakmice. Ali znam da ću igrati utakmice kada sam spreman. Znam kakvu kvalitetu imam, svako ima svoje kvalitete, a moje su na poziciji na kojoj sada igram"

"Ako trener želi da nešto uradim i da igram na nekoj drugoj poziciji, moram to prihvatiti i to učiniti. To je nešto što sam učinio i kao igrač, a vi samo morate nastaviti s onim što vam je rečeno", zaključio je Ozil.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SamiAm1234
Čekamo Gaziju šta ima reći na ovo..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti