Paderborn bi poslao na posudbu Kapića, ali...

Bivši fudbaler Sarajeva

Paderborn bi poslao na posudbu Kapića, ali...

I dalje je neizvjesno šta će biti sa Rifetom Kapićem u ovom prijelaznom roku, pišu njemački mediji.

Tokom ljeta prošle godine bh. internacionalac je zamijenio Grasshoppers sa Paderbornom, ali odlaskom u Bundesligu, ispostavit će se, nije napravio najbolji potez za svoju karijeru.

U protekloj polusezoni Kapić nije odigrao niti jedan meč u Bundesligi i izvjesno je da će ove zime biti poslan na posudbu, ali veliko je pitanje gdje. 

Ako je suditi prema onome što piše njemački medij 'ligainsider.de', u ovom trenutku Paderborn, navodno, nema niti jednu ponudu za našeg fudbalera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kapić je kroz pripremne utakmice nerijetko postizao golove i upisivao asistencije, ali to mu na kraju nije donijelo bolji status kod trenera Steffena Baumgarta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti