Pakao za Sampaolija: Vrijeđao policajca, a nije znao da ga snimaju

Bit će žestoko kažnjen

Pakao za Sampaolija: Vrijeđao policajca, a nije znao da ga snimaju

E. Čaušević

Selektor reprezentacije Argentine, Jorge Sampaoli, ponovo je izazvao veliki skandal u Južnoj Americi i to za novogodišnje praznike.

Naime, šest mjeseci pred Svjetsko prvenstvo redove Argentine ponovo je potresao skandal, a ovaj put selektor Sampaoli je bio u glavnoj ulozi. Njega je policija zaustavila kada se vraćao s vjenčanja svoje kćerke i bio je očigledno pod dejstvol alkohola.

Policajac je izveo Sampaolija iz automobila kako bi ga testirao na alkohol nakon čega je argentinski stručnjak "poludio". On je početo vikati na policajca i vrijeđati ga, a nije ni slutio da se sve to snima zbog čega će sigurno biti žestoko kažnjen.

"Debilu, pa ti zarađuješ samo 100 pezosa mjesečno. Ti si niko i ništa", vikao je Sampaoli.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti