Paklen plan Pereza: Novac i zvijezda kluba za Harryja Kanea!
Predsjednik kraljevskog kluba na ljeto želi okupiti nove Galaktikose koji bi trebali vladati svjetskim fudbalom

Želi svim silama dovesti engleskog napadača

Paklen plan Pereza: Novac i zvijezda kluba za Harryja Kanea!

E. Čaušević, foto: EPA

Na iznenađenje fudbalske javnosti Real Madrid ove zime nije bio aktivan na tržištu, ali je sigurno da je Florentino Perez spremio "pakleno" ljeto što se tiče pojačanja u kraljevskom klubu.

Realu ove sezone ne ide baš najbolje i sigurno je da će biti remont ekipe na kraju balade. Perez je već najavio da će biti nekoliko zvučnih pojačanja na Santiago Bernabeu i već se lagano špekuliše ko bi na ljeto mogao postati stanovnik Madrida.

Jasno je da će biti i odlazaka, a prvi koji će spakovati kofere prema svemu sudeći bit će Karim Benzema. Perezova ogromna želja je da u napad dovede Harryja Kanea koji već nekoliko godina blista u dresu Tottenhama. Španski mediji prenose da je Perez smislio paklen plan za Kaneovo dovođenje.

Navodno, Perez je spreman da ponudi 100 miliona eura za napadača Tottenhama, ali i da u suprotnom pravcu pošalje Luku Modrića. Hrvatski fudbaler upravo je iz Tottenhama stigao u Real i sigurno da Pijetlovi ne bi imali ništa protiv da se Modrić vrati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Predsjednik Kraljeva vjeruje da će na taj način prije nagovoriti Tottenham da pusti Kanea nego da pregovaraju oko njegove cijene. Ipak, Don Balon piše da Realu neće biti nimalo lako jer se londonski klub neće tek tako odreći svog najboljeg fudbalera.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi