Razmjena Cityja i Reala?
Foto: EPA

Ponuda iz Manchestera

Razmjena Cityja i Reala?

M. Šljivak

Manchester City i Real Madrid navodno spremaju zanimljivu razmjenu igrača za naredno ljeto.

Menadžer Građana Pep Guardiola zainteresovan je za ofanzivca Kraljeva Isca. On ga vidi kao idealno pojačanje za svoj tim i sprema ponudu za 25-godišnjeg fudbalera, koji ne igra previše kod Zinedinea Zidanea.

Don Balon tvrdi da je City za ljeto spremio ogromnu ponudu za Isca. Nude 87,5 miliona funti i Bernarda Silvu, te će ovu razmjenu ponuditi timu iz Madrida.

Informacije iz Španije tvrde kako je Real spreman prodati Isca. I igrač je nezadovoljan šansom koju dobija i lako se može desiti da on napusti Madrid nakon pet godina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Isco je od dolaska iz Malage 2013. godine odigrao ukupno 221 meč za Kraljeve, a postigao je 39 golova uz 51 asistenciju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi