Pala odluka, PSG brojne igrače stavio na transfer listu

Kreće rasprodaja

Pala odluka, PSG brojne igrače stavio na transfer listu

E. Škorić
Teme:

U redovima francuskog prvaka spremni su na nove promjene u igračkom kadru, pa je trener Thomas Tuchel već spremo listu igrača koje planira da proda.

Naravno, Tuchel nema namjeru da se riješi onih ključnih igrača, no svakako se na ovom popisu našlo i nekoliko sjajnih nogometaša.

Prije svih to se odnosi na Draxlera, a pored njega PSG planira da proda Meuniera, Nkunkua, Cavanija, Choupo-Motinga, Nsokija, Kurzawu, Diabyja i Kimbembea.

Zaista impresivna lista, ali za očekivati je da Parižani dovedu neka nova imena i sigurno da ćemo gledati još moćniji PSG u novoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Po svemu sudeći, Neymar i Mbappe ostat će ključni igrači pariškog kluba, dok će Cavani poslije dugo vremena potražiti novi tim.

Top Komentari

Arnel925
Dolazi Pjana i Dzeko
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi