Palermo dovodi igrača iz 1. lige RS?

Već je igrao na Siciliji

Palermo dovodi igrača iz 1. lige RS?

Srbijanski internacionalac Milan Milanović mogao bi 1. ligu Republike Srpske zamijeniti sa Palermom.

Milanović (28) je u prošlosti važio za veliku nadu, u mladoj reprezentaciji igrao je s Ljajićem, Tadićem, Matićem, no na kraju nije ostvario karijeru srazmjernu potencijalu kakav je imao. Preko Lokomotiva, Palerma, Ascolija..., završio je u BiH, i to u Željezničaru iz Banjaluke u koji je došao kako bi se vratio u život nakon pauze od jednu i pol godinu. 

Dobio je Milanović u Banjaluci ono što je i želio, kontinuitet, a nakon pola godine klub je napustio i svoju karijeru bi, čini se, mogao ponovo nastaviti u Italiji.

Na Apeninima špekulišu kako se za Milanovićeve usluge interesuje Palermo koji ga je 2011. godine otkupio za 1,500.000 eura, no danas su okolnosti drugačije, sicilijanski klub je zbog finansijskih malverzacija izbačen u - Seriju D.

"Palermo? Bio bi to povratak kući, taj klub mi je ostao u srcu. Bio bih ponosan ukoliko bih se vratio da pomognem klubu da se vrati tamo gdje i zaslužuje biti. Želio bih postati jedan od vođa tima", rekao je Milanović za medije u Italiji.

Milanović se kao Palermov član vodio od 2011. do 2015. godine. U međuvremenu je slan na posudbe u Sienu, Vicenzu, Ascoli...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi