Pallotta: Ne treba nam 30 miliona za Pjanića

Predsjednik Rome se oglasio

Pallotta: Ne treba nam 30 miliona za Pjanića

Edmir Škorić

Predsjednik Rome James Pallotta potvrdio je da neće otići najbolji igrači iz kluba.

U razgovoru za Calciomercato Pallotta je potvrdio da bi Radja Nainggolan, Antonio Rudiger i Miralem Pjanić trebali da ostanu u Romi, iako postoje mnogi klubovi koji se interesuju za njihove usluge.

"Nainggolan ostaje, Pjanić ima odštetnu klauzulu i nije nam potrebno 30 miliona za njega. Rudiger također ostaje i stvarno nemam pojma odakle dolaze sve te priče. Imamo dobar tim i nemamo namjeru da puštamo naše najbolje igrače", rekao je Pallotta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić je, podsjetimo, na meti Barcelone i posljednje informacije kažu da su Katalonci već spremni da aktiviraju odštetnu klauzulu. Naravno, Barca nije jedina koja želi Pjanića, pošto se naš veznjak dopada i Bayernu, PSG-u, Juventusu...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi