Pamtite li Supića? U 35. godini dobio novi ugovor
EPA

Bivši bh. reprezentativac

Pamtite li Supića? U 35. godini dobio novi ugovor

Nemanja Supić, 35-godišnji golman koji je u eri Miroslava Ćire Blaževića branio za reprezentaciju BiH, dobio je novi ugovor u beogradskoj Crvenoj zvezdi. 

Prethodnih dana Supić se vodio kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom, no budući da nije uspio naći odgovarajući angažman, odlučio je prihvatiti ponudu crveno-bijelih i ostati na Marakani. 

Crvenoj zvezdi je bio hitno potreban treći čuvar mreže, pošto je 19-godišnji Aleksandar Stanković posuđen Grafičaru, a Supić je ocijenjen kao idealno rješenje i s njim je potpisan novi jednogodišnji ugovor. 

Supić se Crvenoj zvezdi priključio u augustu 2015. godine. Do danas je za beogradski klub nastupio tek na četiri zvanične utakmice.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U karijeri Subić je branio za mnogobrojne srbijanske klubove poput Javora, Čukaričkog, Vojvodine, Novog Pazara i Voždovca. U inostranstvu je branio za Politehnica Timisoara (Rumunija) i Anorthosis Famagusta (Kipar). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi