Panika na Benito Villamarinu, Manuel Pellegrini odlazi nakon mjesec dana?

Čileanac dobio ponudu koju će biti teško odbiti

Panika na Benito Villamarinu, Manuel Pellegrini odlazi nakon mjesec dana?

Betis je uspio dovesti veliko trenersko ime za koje u klubu vjeruju da će konačno posložiti ekipu u koju je u proteklom periodu uložen popriličan novac.

Manuel Pellegrini je stigao na Benito Villamarin početkom jula, ali bi već mogao napustiti svoj novi klub?!

Na Benito Villamarin se uvukla panika jer je navodno Čileanac dobio ponudu iz Kine koja mu obećava astronomsku zaradu, ukoliko je prihvati. Ime kluba još nije poznato, ali odlazak u Kinu za Pellegrinija je bi bio novitet jer je već vodio tamošnji Hebei.

Španski mediji navode da je u Betisu ozbiljna zabrinutost, pa je klub već krenuo u potragu za mogućom zamjenom, a to bi bio Jordi Cruyff.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi