Panika u Barceloni, trojica bitnih otpala za El Clasico

Panika u Barceloni, trojica bitnih otpala za El Clasico

E. Škorić

U nedjelju je na programu prvi ovosezonski El Clasico, a Barcelona će ga dočekati s puno problema.

Ousmane Dembele je već mjesecima povrijeđen i on neće definitivno biti spreman za okršaj s Real Madridom, a Ronalda Koemana brine i to što neće biti spremni Ronald Araujo i Pedri.

Ljekarski tim neće da rizikuje ozbiljnije povrede, pa će obojica biti nedostupni za nedjeljni derbi.

Osim spomenutog El Clasica, svi navedeni će naravno propustiti i utakmicu Lige prvaka u srijedu protiv kijevskog Dynama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bit će to jako važna utakmica za Barcelonu jer je u prva dva kola doživjela poraze od Bayerna i Benfice. Pobjeda nad Valencijom u nedjelju (3:1) ipak je dala malo optimizma pred naredne bitne mečeve Kataloncima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
HALA MADRID Y NADA MAS!!!!
6 7
saju701
Daj boze da ih Real zvekne 3-0 da ovaj blento leti iz kluba.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi