Panika u Juventusu: Šta je Miralem Pjanić jučer radio u Barceloni?

Uslikan na aerodromu

Panika u Juventusu: Šta je Miralem Pjanić jučer radio u Barceloni?

Endin Čaušević

Miralem Pjanić je već nekoliko sedmica glavna tema medija u Španiji i Italiji jer se uveliko špekuliše o tome da će bh. reprezentativac napustiti Juventus i karijeru nastaviti u Barceloni.

Pjanić je tradicionalno meta mnogih špekulacija gotovo svakog prelaznog roka, no ovaj put mediji u Španiji tvrde da je na korak od prelaska u Barcelonu. U Juventusu su odlučni da ga zadrže jer ga vide kao lidera ekipe, ali jasno je ukoliko dođe prava ponuda da će Stara dama biti na iskušenju.

Pored svih medijskih špekulacija čini se da je i Pjanić odlučio dodatno da "zakuha" stvari. Naime, Mundo Deportivo je objavio jučer da je bh. fudbaler doputovao s porodicom u Barcelonu na odmor gdje bi se trebao zadržati nekoliko dana, a zatim produžiti na Ibizu.

Pjanića su navijači Barce odmah prepoznali na aerodromu, te su se mnogi slikali s njim. Navodno, prema pisanju katalonskih medija Pjanić bi odmor u Barceloni mogao iskoristiti za razgovor sa čelnicima kluba s Camp Noua. Ipak, zvaničnih informacija o tome još uvijek nema, a zanimljivo je da je Pjanić u ovom trenutku izabrao Barcelonu baš za destinaciju gdje će odmarat s porodicom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hanson
otisao da doceka lessija kad se vrati kuci hhaha
3 7
Benjamingst
Da smo imali mozga imalo sad bi Pjanic, Dzeko, Vranjes I ostali igraci dizali cijenu sebi i mladjim igracima dali da steknu iskustva na velikom takmicenju. Ovako kako je bice tesko da nasi igraci odu u ligu peticu... sve se vtri oko Hrvatske, Poljske, Turske....
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi