Pao je dogovor: Romelu Lukaku je novi igrač Intera!

Belgijski napadač konačno može biti sretan

Pao je dogovor: Romelu Lukaku je novi igrač Intera!

S. Pašalić

Romelu Lukaku će na kraju čini se ipak postati novi igrač Intera.

Naime, prema posljednjim informacijama, Nerazzurri su postigli usmeni dogovor sa Manchester Unitedom i belgijski napadač bi se konačno trebao uputiti prema Italiji.

Visina transfera bi trebala iznositi oko 70 miliona funti koliko je bila posljednja ponuda italijanskog kluba, a United je na kraju odlučio da je prihvati.

Lukaku bi trebao potpisati petogodišnji ugovor sa Interom prema kojem će zarađivati 300.000 funti sedmično.

Balgijanac je 2017. godine stigao na Old Trafford iz Evertona te je odigrao 96 utakmica i postigao je 42 gola.

Ipak, već dugo ga Inter želi dovesti i slao je nekoliko ponuda i United je svaku od njih do sada odbijao, ali čini se da će u posljednji tren prodati svog napadača. Lukaku bi sutra trebao obaviti ljekarske preglede i potpisati za Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

afica2007
Kloc moze u guzicu
0 8
VelaHavle
A Edin Dzeko Deks sipu taki hahah
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi