Pao još jedan važan potpis u Chelseaju

Ugovor za talentovanog veznjaka

Pao još jedan važan potpis u Chelseaju

E. Škorić
Teme:

Faustino Anjorin ove sezone je dobio priliku da zaigra za prvi tim, a sada je potpisao petogodišnji ugovor s Chelseajem.

18-godišnjak je debitovao u septembru prošle godine u Liga kupu protiv Grimsbyja, a također je zaigrao kao zamjena u velikoj pobjedi nad Evertonom (4:0) u martu, prije nego je prvenstvo prekinuto.

Najbolji je strijelac Chelseajevih rezervi, a klub mu je odlučio s petogodišnjim ugovorom jasno dati do znanja koliko se na njega ozbiljno računa.

"Ovo je sjajan osjećaj. U klubu sam od svoje šeste godine, tako da sam sretan što sam došao u ovu fazu kada mogu da potpišem profesionalni ugovor na pet godina", kazao je Anjorin.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osamnaestogodišnji veznjak ima nigerijsko porijeklo, ali igrao je za mlađe selekcije engleske reprezentacije. S juniorskim timom Chelseaja osvojio je ligaški naslov u sezoni 2017/18.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Zapamtite ovo ime , za par godina ćete ga gledati na malim ekranima kao veliku svjetsku zvijezdu
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi