Kepa može da pakuje kofere: Chelsea je našao novog golmana

Ponuda od 30 miliona eura

Kepa može da pakuje kofere: Chelsea je našao novog golmana

M. Šljivak

Kepa Arrizabalaga može da pakuje kofere i da traži novi klub.

Najskuplji golman svijeta nije pokazao previše na Stamford Bridgeu, svi su razočarani njegovim nastupima i neće biti nikakvo čudo ako on ovog ljeta napusti London.

Chelsea već uveliko traži novog čuvara mreže, a ako je suditi po turskim medijima našli su ga u redovima Trabzonspora.

Plavci su spremili 30 miliona eura za fantastičnog turskog golmana Ugurcana Čakira i ova ponuda će otići na adresu Trabzonspora.

Čakir je ove sezone zaista sjajan na golu Trabzona. Brani fenomenalno i privukao je ogromnu pažnju na sebe.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sada bi mogao napraviti i veliki transfer. Trabzon je spreman prihvatiti ponudu i 24-godišnjeg golmana bismo od naredne sezone mogli gledati u Premiershipu.

Chelsea je očigledno odlučio da krene na vrh Premier lige, već su doveli Hakima Ziyecha iz Ajaxa,  a jako blizu dolaska je i Timo Werner.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Menadžer uvalio Šljivku cvanciku da objavi članak o klijentu
5 2
user1590396893
Haj malo probajte objavljivat provjerene vijesti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi