Pao otkaz u predgrađu Madrida

Rayo Vallecano ostao bez trenera

Pao otkaz u predgrađu Madrida

Jučerašnji ligaški poraz od Villarreala koštao je sada već bivšeg trenera Rayo Vallecana, Michela, posla.

Rayo je na zvaničnoj stranici potvrdio da je prekinuta saradnja sa Michelom, legendarnim fudbalerom ovog kluba i strategom koji je na kormilu ekipa iz predgrađa Madrida bio od 2017. godine.

Iako se u španskim medijima već špekuliše o nekim imenima, nije poznato ko bi mogao biti najbliži klupi Rayo Vallecana, ekipa koja je u nezavidnoj poziciji.

Michelu je presudio niz od sedam uzastopnih poraza, a Rayo je posljednji pretrpio od jednog od konkurenata u borbi za opstanak u eliti - Villarreala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, Rayo Vallecano se nakon 28 odigranih kola španske LaLige nalazi na pretposljednjoj poziciji na tabeli i šest bodova je udaljen od prve ekipe (Villarreal) iznad crte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi