PAOK-ovi igrači nosili kontroverzne maske i porukom na majici dotukli rivala

Proslava trofeja na grčki način

PAOK-ovi igrači nosili kontroverzne maske i porukom na majici dotukli rivala

E. Škorić
Teme:

PAOK je u subotu s 2:0 pobijedo AEK u Atini i stigao je do trofeja Kupa.

Ovaj derbi je opet protekao u incidentima, prije i poslije utakmice, a policija u grčkoj prijestolnici bila je nonstop zaposlena.

Po završetku utakmice, tim iz Soluna je počeo s velikim slavljem, no ono je izazvalo dosta kritika jer su igrači u crno-bijelim dresovima nosili maske gazde Ivana Savidisa.

Ako ste zaboravili, kontroverzni biznismen je baš u prvenstvo u meču PAOK-a i AEK-a s pištoljem ušao na teren. Također, PAOK-ovi igrači su nosili majice na proslavi na kojima je pisalo:

"Dupla kruna za PAOK", pisalo je na majicama, iako je AEK osvojio naslov. U Solunu smatraju da su oni moralni pobjednici i u prvenstvu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi