Stižu sve bolje vijesti za navijače Juventusa

Allegri će također biti sretan

Stižu sve bolje vijesti za navijače Juventusa

S. Grebović

Nakon očajnog otvaranja sezone, ekipa Juventusa je počela da bilježi odlične rezultate.

Stara dama se nakon četiri kola Serije A nalazila u zoni ispadanja, na 18. poziciji sa svega dva osvojena boda.

Međutim, pobjedama u protekla tri kola Juve je značajno napredovao na tabeli. Tim Massimiliana Allegrija je slavio na četiri vezana meča u svim takmičenjima, uključujući i pobjedu nad Chelseajom u Ligi prvaka.

Loše rezultate na startu sezone uveliko su diktirale i povrede koje su zadesile tim, a jedan od igrača na koje Allegri ne računa neko vrijeme je sjajni Paolo Dybala.

Iako je u suzama napustio teren nakon gola Sampdoriji, kada su mu predvideli dužu pauzu, Argentinac se odlično oporavlja, nije teže povrijeđen i uskoro bi mogao na teren. To su svakako odlične vijesti za navijače najtrofejnijeg talijanskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedan od pouzdanijih novinara koji prati dešavanja u Juventusu Romeo Agresti, potvrdio je da nije isključeno da Dybala bude spreman već za derbi sa Romom, odmah nakon reprezentativne pauze.

Susret između Juventusa i Rome na rasporedu je 17. oktobra.

Top Komentari

Dzematlija
Valjalo bi. Stvarno ga je lijepo gledati kako igra kad je u formi.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi