U Milanu večeras slave najvažniji potpis: "Uspjeli smo u zadnji čas"

Maldini ostaje u klubu

U Milanu večeras slave najvažniji potpis: "Uspjeli smo u zadnji čas"

Edmir Škorić

Prema više izvora, uključujući Corriere della Sera i MilanNews.it, direktor Milana Paolo Maldini je danas proveo nekoliko sati u sjedištu kluba sa svojim advokatima razmatrajući posljednje detalje ugovora koji je poslan tek jutros.

Napokon je, samo 100 minuta prije službenog isteka prethodnog ugovora, večeras Maldini stavio svoj potpis i nastavio da "živi za Milan".

“Sve je sređeno. Obnovili smo ugovor u zadnji čas, ali uspjeli smo”, rekao je Maldini novinarima.

“Sretni smo što smo ovdje i spremni planirati budućnost s još više pobjeda. Ima vremena, malo smo kasnili, ali ćemo nadoknaditi izgubljeno. Jako sam sretan", poručuje Maldini, nekadašnji dugogodišnji kapiten Rossonera, koji s jednakim uspjehom radi posao direktora.

Upravo je Maldini pokretač Milanove revolucije, zahvaljujući njemu klub se izdigao sa dna, ponovo postao prvak Italije i podsjetio na svoje najsretnije momente.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Maldini je potpisao ugovor do ljeta 2024. godine, a sada će krenuti ofanziva i dovođenje kvalitetnih igrača. Prvo pojačanje je Divock Origi iz Liverpoola, no očekuje se još mnogo dolazaka na San Siru, kako bi tim ostao jedan od konkurenata za Scudetto, ali i kako bi se moglo nadati većem uspjehu u Ligi prvaka, pošto je tim prošle sezone ispao u grupnoj fazi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
S novim vlasnicima s konja na magare!Od obećanih 300 mil. za trasfer od starog vlasnika,spalo se na posuđenih 50 novih vlasnika.,a Maldini produžuje ugovor dlaku prije isteka .Tako se ponašaju saboteri,a ne vlasnici.Nimalo ne miriše na dobro
1 1
koraj
Forza Milan♥️?♥️?♥️?♥️
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi