Papaz i Hrvat nova pojačanja visočke Bosne

Federalni prvoligaš se pojačao

Papaz i Hrvat nova pojačanja visočke Bosne

Bosna iz Visokog je predstavila dva nova pojačanja za predstojeću sezonu u Prvoj ligi FBiH. 

Ovaj ambiciozni federalni prvoligaš je nakon kraćih pregovora uspio u svoje redove dovesti nekadašnjeg omladinskog reprezentativca BiH Predraga Papaza (29) i Ibrahima Hrvata (23). 

Papaz će svojim dolaskom u Bosnu pojačati konkurenciju u defanzivnoj liniji, a inače u tim iz Visokog dolazi nakon što je prethodno nastupao za Slaviju, Metalleghe, Jablonec i SC Waterloo. 

Hrvat, koji igra na poziciji desnog bočnog, prije nego što je došao u Bosnu bio je još član Mladosti iz Doboja kod Kaknja, Travnika i Unisa. Obojica su potpisala ugovore na godinu dana.

Iz Bosne su saopštili da se pregovara intenzivno sa još petoricom igrača...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi