Papaz: Radujem se što ću opet igrati pred sjajnim navijačima

Defanzivac ostaje u Tešnju

Papaz: Radujem se što ću opet igrati pred sjajnim navijačima

S. Mlaćo

Iskusni defanzivac Predrag Papaz i narednoj sezoni će nositi dres federalnog prvoligaša TOŠK-a iz Tešnja. 

Papaz je pružao veoma dobre partije protekle polusezone, te svojom borbenošću osvojio čelnike prvoligaša iz Tešnja i armije navijača koju posjeduje ovaj klub.

Jučer je postigao dogovor o nastavku saradnje.

"Odmah po završetku sezone kontaktirali su me iz NK TOŠK o nastavku saradnje i brzo smo postigli dogovor. Prezadovoljan sam ponuđenim uslovima i posebno se radujem što ću opet igrati u Tešnju, gdje je stadion uvijek ispunjen i gdje ljudi zaista od srca vole klub. To se zaista rijetko viđa, kazao je Papaz za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ovaj defanzivac pored TOŠK-a nosio je i dres Bosne, GOŠK-a, Slavije, Metalleghea, Waterloo, Jablonec i Slaviju. TOŠK u novoj sezoni Prve lige FBiH ima velike ambicije, a očekuju se i nova pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije