Papu Gomez frustriran: Ni ja ne znam koliko smo šuteva imali

Kopenhagen se provukao

Papu Gomez frustriran: Ni ja ne znam koliko smo šuteva imali

Najbolji fudbaler Atalante Alejandro Papu Gomez bio je poprilično frustriran nakon završetka večerašnje utakmice sa Kopenhagenom.

Iako je italijanski tim bio apsolutno dominantan tokom svih 90 minuta, meč je okončan rezultatom 0:0 što je zaista nevjerovatno kada se u sagleda omjer u udarcima - 26:2.

"Igrali smo odlično, Kopenhagen skoro da nam nije ni zaprijetio ali, eto, završilo je 0:0. Vjerovatno smo večeras imali više šuteva i šansi nego na nekim utakmicama gdje smo zabijali po četiri gola. Ni ja ne znam koliko smo puta šutirali, ali nekad se dešavaju i ovakve stvari", rekao je Gomez, te dodao:

"Pokazali smo da smo bolji tim od Kopenhagena, bez obzira na rezultat. Pomalo je nemoguće da nismo slavili, ali to je fudbal".

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Uprkos relativno nepovoljnom rezultatu u Reggio Emiliji, Atalanta je i dalje priličan favorit za plasman u grupnu fazu Evropske lige pred revanš u Danskoj koji se igra za sedam dana.

Top Komentari

Jadnimi
Sa Sarajevom 10/8 sa sa ovima 26/0
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi