Papu Gomez u La Ligi?

Želi ga Sevilla

Papu Gomez u La Ligi?

Edmir Škorić

Papu Gomez je već odlučio da napusti Atalantu, ali i dalje nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Argentinski reprezentativac imao je nesuglasice s trenerom Gianom Pierom Gasperinijem i Atalanta ga se odrekla, ali želi na njemu zaraditi barem 10 miliona eura.

Tim iz Bergama odbija iskusnog argentinskog ofanzivca prodati nekom od rivala poput Intera, Rome ili Milana, ali prodaja u inostranstvo nije upitna.

Prema Calciomercatu i Sky Sportu, Sevilla je spremna da otkupi igračev ugovor. Gomez ipak radije želi ostati u Italiji zbog porodice, mada nije nemoguće da prihvati novo iskušenje koje sa sobom donosi život u Andaluziji.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U međuvremenu, bivši saigrači Maxi Lopez (Sambenedettese) i Luca Cigarini (Crotone) javno su pozvali Papua da im se pridruži u malim klubovima kako bi uživali u njegovom nogometu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi