Papu Gomez želi da večeras pobijedi Milan i ima veliki motiv

Rođendanski poklon

Papu Gomez želi da večeras pobijedi Milan i ima veliki motiv

E. Škorić

Alejandro Papu Gomez s nestrpljenjem čeka večerašnji derbi između Atalante i Milana.

Bit će ovo jako zanimljiv meč jer se radi o timovima koji žele da igraju Ligu prvaka naredne sezone. Atalanta igra fantastično ove sezone i Rossonerima neće biti lako u ovom komšijskom duelu.

Papu Gomez je jučer proslavio 31. rođendan i njemu je ovaj duel važan, ima priliku da možda dobije najbolji rođendanski poklon ukoliko se pobijedi Milan.

"Čini mi se da uvijek imamo neku veliku utakmicu oko mog rođendana. Prošle godine je to bila Borussia Dortmund u Ligi Evrope, ali nada mse boljem rezultatu protiv Milana. Htio bih da slavim uz pobjedu", rekao je Gomez.

“Očekujem divnu utakmicu i siguran sam da će i jedni drugi dati sve od sebe da pobijede. Atalanta je imala fantastične utakmice protiv Milana, koliko se sjećam prije tri godine, a imali smo ranije važan remi na San Siru (1:1) kada smo izborili Evropsku ligu", dodao je Gomez.

Gomez je ove sezone ukupno odigrao 30 mečeva u dresu Atalante i postigao je sedam golova uz devet asistencija.

Koliko dobro igra Atalanta, govori i podatak da je, prema MOZZART kladionici, favorit u duelu s Milanom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tako je kvota na domaće 2.20! Ukoliko želite da provjerite i ostalu bogatu ponudu, uradite to klikom OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi