Papu nakon meča protiv Sarajeva: Ovog puta smo bili ozbiljni!

Nisu olako shvatili Bordo tim

Papu nakon meča protiv Sarajeva: Ovog puta smo bili ozbiljni!

Midhat Šljivak

Alejandro "Papu" Gomez sinoć je na Koševu pokazao da je igrač svjetske klase.

Iskusni 30-godišnji fudbaler postigao je dva spektakularna gola u pobjedi Atalante nad Sarajevom (8:0).

Nakon meča Papu je istakao da su on i njegovi saigrači mnogo ozbiljnije shvatili revanš meč u odnosu na duel od prije sedam dana koji je završen neriješeno, 2:2.

"Vidjeli smo najbolje od Atalante. Mogu slobodno reći da smo sve mogli riješiti već u prvoj utakmici, ali samo smo sebi otežali kada smo ispustili prednost od 2:0. U ovom meču smo međutim odigrali ozbiljno čak i nakon 4:0, pokušali smo postići što više golova, ali i izbjeći eventualne povrede. Dokazali smo večeras da možemo igrati sa bilo kim", poručio je Gomez.

Imao je Argentinac kome da posveti golove.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Supruga Linda i ja čekamo još jednog sina. Golove posvećujem njima", istakao je Gomez i govori kako mu je lopta itekako pomogla da postigne dva pogotka izvan šenaesterca.

"Lopta mi je dosta pomogla. Drugačija je od one kojom se igra u Seriji A i dosta brže ide. Morao sam zbog toga što više šutirati izvan kaznenog prostora", rekao je ovaj sjajni fudbaler.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti