Paqueta karijeru nastavlja u Lyonu, a to posebno raduje navijače Arsenala

Sve je dogovoreno

Paqueta karijeru nastavlja u Lyonu, a to posebno raduje navijače Arsenala

E. Čaušević

Brazilski veznjak Lucas Paqueta odlučio je napustiti Milan nakon što je postalo jasno da neće imati minutažu koju očekuje.

Paqueta je u Milan stigao početkom 2019. godine iz Flamenga za skoro 40 miliona eura. U prvoj sezoni bio je standardan u dresu Rossonera, ali u drugom dijelu prošle sezone izgubio je mjesto u početnoj postavi.

Stefano Pioli ni na startu nove sezone ne računa previše na ovog 23-godišnjeg veznjaka zbog čega je Paqueta odlučio da je za njega najbolje da spakuje kofere i promijeni klub.

Ugledni novinar Fabrizio Romano objavio je danas da je Paqueta sve dogovorio s Lyonom i da će karijeru nastaviti u Francuskoj.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Paqueta će potpisati ugovor do 2025. godine, a Lyon i Milan su postigli dogovor oko visine obeštećenja. Ovaj transfer posebno raduje navijače Arsenala jer će sada Aouar vjerovatno put londonskog kluba.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

AmarSahi
Koliko vi vjerujete svakoj riječi što taj Fabrizio kaže pa to je nevjerovatno...
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi