Paqueta nije slučajno objavio da je "ponosni Brazilac"

Odgovor za trenera Giampaola

Paqueta nije slučajno objavio da je "ponosni Brazilac"

E. Škorić

Brazilski reprezentativac Lucas Paqueta očigledno je imao jasnu namjeru kada je jučer nakon meča u Veroni objavio da je ponosni Brazilac.

Paqueta je igrao u teško izborenoj pobjedi Milana nad Veronom, a nakon utakmice je na Instagramu postavio fotogafiju uz opis: "Ponosni Brazilac".

U toj poruci naravno nema ništa neobično, svi se ponose svojom nacijom, ali očigledno je veznjak Rossonera imao želju da 'bocne' trenera Marca Giampaola.

Giampaolo je nedavno izjavio da bi "Paqueta trebao biti manje Brazilac", u smislu da ne pretjeruje s potezima tokom utakmica, ali ovaj očigledno ne želi da promijeni svoj način igre i smatra da je upravo takav i dobio priliku da obuče dres jednog od najvećih klubova na svijetu.

Prije utakmice s Veronom je kazao da će konačno igrati na poziciji koja mu najbolje odgovara i da je lakše kada se igra uz velike i talentovane igrače, te da je Milan tim koji mora "uvijek pobjeđivati".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon tri kola Milan ima šest bodova. Ostvario je minimalne pobjede nad Brescijom i Veronom, a na startu lige je minimalno poražen od Udinesea. Zanimljivo, svi mečevi završeni su rezultatom 1:0.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi