Paratici je zbog njega išao u Španiju, ali je Barcelona sada donijela konačnu odluku
MIranda bi trebao otići na posudbu u Schalke

Miranda ipak neće u Torino

Paratici je zbog njega išao u Španiju, ali je Barcelona sada donijela konačnu odluku

S. Pašalić

Juventus je do kraja ovog prelaznog roka želio dovesti mladog Juana Mirandu iz Barcelone, ali od toga neće biti ništa.

Stara dama je spremila ponudu od 10 miliona eura za 19-godišnjeg Španca te je čak i Fabio Paratici u ponedjeljak otputovao u Barcelonu kako bi pokušao završiti posao, ali nije u tome uspio.

Naime, Gerard Romero, novinar pouzdanog RAC1 objavio je kako je Miranda jako blizu odlaska na dvogodišnju posudbu u Schalke 04.

Ovo je u jednu ruku razumljiv potez katalonskog kluba koji želi da lijevi bek ima konstantnu minutažu kako bi se razvijao i u budućnosti postao standardni član prvog tima.

Miranda je prošle sezone igrao za drugi tim Barcelone te je upisao 29 nastupa i postigao je jedan gol, a sa klubom sa Camp Noua ima ugovor do 2021. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi