Da li je Paratici nagovijestio povratak Paula Pogbe u Juventus?

Govorio biranim riječima o Francuzu

Da li je Paratici nagovijestio povratak Paula Pogbe u Juventus?

Esmer Oštraković

Direktor Juventusa, Fabio Paratici, govorio je o Paulu Pogbi te njegovom mogućem povratku u klub.

On nije odbacio mogućnost da se Pogba u budućnosti vrati u ekipu Juvetnusa, ali smatra da je rano govoriti o potencijalnim pojačanjima.

"Razmišljali smo samo o Morati jer nam je trebao taj tip nogometaša. Kada pričamo o Pogbi, on je trenutno igrač Manchester Uniteda i mnogo je rano da pričamo o eventualnim pojačanjima", rekao je Paratici, te je dodao:

"Pogba nam je dao jako mnogo i uvijek cijenimo bivše igrače koji su davali svoje posljednje atome snage za Juventus. Koncentrisani smo na tim koji imamo, ali u januaru moramo razmisliti da li želimo nekoga dovesti", zagonetno je završio Paratici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi