Oglasio se i Pogba nakon vijesti da napušta reprezentaciju Francuske!

Objava koja se čekala

Oglasio se i Pogba nakon vijesti da napušta reprezentaciju Francuske!

Admin Čaušević

Poput bombe je jutros u inostranim medijima objavila vijest da Paul Pogba više neće igrati za reprezentaciju Francuske.

Svoju tvrdnju o Pogbibnom napuštanju Trikolora su utemeljili na izjavama predsjednika Francuske Emmanulea Macrona usmjereni protiv islama i muslimana.

Navodno se 27-godišnji veznjak našao uvrijeđenim te poniženim pa je odlučio da više ne nosi dres nacionalnog tima s kojim je bio prvak svijeta 2018. godine.

Nekoliko sati kasnije oglasio se i Pogba s kratkom, ali poprilično jasnom objavom na Instagramu. Odlični fudbaler je poručio da je u pitanju lažna vijest.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Tako će Pogba i dalje nastupati za Francusku s kojom je do sada odigrao 72 utakmice i postigao deset golova.

Top Komentari

Coru
E kad ste ovo prvi put objavili , poceli su komentari tipa RESPEKT, TAD SAM REKAO SABUR SA RESPEKTOVIMA, SVE TO IMA DUBLJU POZADINU, AKO NIJE U REPKI, ONDA NIJE NA VELIKOJ SCENI, A AKO NIJE TAMO MANJE VRIJEDI. NORMALA
0 0
svasta
Hum Pogbaaaa a bio na hadj!?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi