Paratici: Ronaldo je najbolji u historiji, za Mandžukića pokušavamo pronaći rješenje
Paratici nema dileme o tome ko je najbolji u historiji

Sportski direktor Stare dame govorio uoči meča protiv Lokomotiva

Paratici: Ronaldo je najbolji u historiji, za Mandžukića pokušavamo pronaći rješenje

S. Pašalić

Juventus igra meč Lige prvaka protiv Lokomotiva iz Moskve, uoči početka ovog meča sportski direktor Stare dame, Fabio Paratici se dotakao nekoliko tema.

Paratici je pohvalio Cristiana Ronalda i rekao za njega kako je možda i najbolji u historiji, a govorio je i statusu Marija Mandžukića kome je nedavno propao transfer u Katar.

"Cristiano je najbolji igrač na svijetu, vjerovatno i najbolji u historiji s obzirom na sve rekorde koje je postigao, kako na ličnom tako i na ekipnom nivou", rekao je Paratici za Sky Sport Italia.

"Još uvijek ima tu izuzetnu želju za treniranjem i igranjem što je iznad svih očekivanja."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Razgovaramo s Mandžukićem da nađemo najbolje moguće rješenje. Ostajemo otvoreni za svako rješenje, o ostanku ovdje ili da ide negdje drugdje. Diskutujemo o tome kako bismo pronašli najbolje rješenje za obje strane.", reko je Paratici.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi