Povrijedio se dok se igrao sa sinom u dvorištu
Foto: EPA

Nevjerovatna situacija

Povrijedio se dok se igrao sa sinom u dvorištu

Mnogi su bili iznenađeni kada su u ponedjeljak navečer ugledali Boaza Myhilla na golu West Bromwicha protiv Leicestera, koji je bio među stativama umjesto Bena Fostera.

Nekadašnji golman reprezentacije Engleske iznenada se povrijedio pred ovaj meč i to na zaista bizaran način.

Naime, Foster je povrijedio koljeno dok se za vikend igrao sa svojim sinom u dvorištu, a to njihovo druženje je zadalo glavobolje Tonyju Pullisu, koji se požalio na konferenciji za medije.

"Nažalost, Foster se povrijedio dok se igrao sa sinom u dvorištu. Uvrnuo je koljeno, a mi smo se odmah uplašili i nismo smjeli rizikovati s njim jer je već imao povredu ligamenata koljena", rekao je Pullis.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Da nevolja nikada ne dolazi sama dokaz je i povreda njegovog zamjenika Myhilla protiv Leicestera, a ako se ispostavi da ni ona nije baš bezazlena, na sljedećoj utakmici će braniti treći golman Alex Palmer.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi