Pardew ovo do sada nije doživio: Navijači došli na trening, "učili" igrače taktici

Den Haagu ne ide...

Pardew ovo do sada nije doživio: Navijači došli na trening, "učili" igrače taktici

Den Haagu ne ide u holandskom šampionatu. Ekipa se nalazi na pretposljednjem mjestu na tabeli i vrlo lako bi mogla ispasti u drugu ligu.

Pogleda li se zadnjih 10 kola holandskog šampionata, lako je zaključiti da je Den Haag ekipa u najgoroj formi sa samo jednom pobjedom, četiri remija i pet poraza.

Navijačima je očigledno dosta loših igara i, prema njihovom mišljenju, lošeg pristupa i stava igrača Den Haaga.

Zbog toga su danas navijači "upali" na trening ekipe. Ipak, nije bilo previše prijetnji i klasičnog "postrojavanja".

Navijači su došli izložiti svoja zapažanja, a čak su ponijeli i tablu ka kojoj su igračima i stručnom štabu prezentovali svoje taktičke zamisli.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Trener Den Haaga, Alan Pardew, koji je do dolaska u Holandiju čitavu karijeru proveo u Engleskoj (West Ham, Newcastle, Crystal Palace...) sigurno do sada nije doživio nešto slično...

Top Komentari

ananas
Kakva lekcija, cist faul kod prvog gola, ali kao i uvijek kod vas na portalu tacno se zna ko je prema kome naklonjen...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije