Parma bolja od Chieva, Zukanović još uvijek čeka na debi

Seria A

Parma bolja od Chieva, Zukanović još uvijek čeka na debi

Izuzetno zanimljivu utakmicu danas su publici u Veroni ponudili Chievo i Parma u sklopu trećeg kola italijanske Serije A.

Na kraju su sasvim zasluženo trijumfovali gosti i to rezultatom 3:2. Poveo je Chievo već u četvrtom minutu, a pogodak je na asistenciju Lazarevića postigao Izco.

Chievo je vodstvo zadržao sve do 65. minuta nakon čega je krenuo uragan Parme i čak tri pogotka u mreži Bardija. Prvo je izjednačio Antonio Cassano. Deset minuta kasnije bilo je već 1:2, a strijelac ovog puta bio je Coda.

Posao je u 77. minutu svojim drugim pogotkom zaključio Antonio Cassano. Chievo je do kraj auspio ublažiti poraz, a pogodak za konačnih 3:2 postigao je Paloschi u 82. minutu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naš Ervin Zukanović i današnju utakmicu odgledao je sa klupe za rezervne igrače. I jedan i drugi klub nakon tri kola imaju po jedan trijumf i po dva poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.