Predsjednik Parme na Twitteru predstavio novi način igre svog tima

Predsjednik Parme na Twitteru predstavio novi način igre svog tima

E. Škorić
Teme:

Novi vlasnik i ujedno predjsednik Parme, Kyle Krause, rekao je da njegov tim mora promijeniti formaciju i puno više napadati.

Nezamisliv je život bez društvenih mreža, a sve češće ih koriste i javne ličnosti. Neki od njih možda ne bi trebalo da objavljuju neke svoje zamisli, pa je tako predsjednik Parme možda trebao da ostavi za sebe ono što je podijelio s fanovima.

Krause je prošlog ljeta kupio 90 posto dionica Parme i sada je putem Twittera održao lekciju o tome kako treba da igra njegov tim koji je do sada u Seriji A upisao samo jednu pobjedu i sa šest bodova je tek 17. na tabeli.

"U samo 3 mjeseca doživjeli smo mnoge promjene. Novi trener, sportski direktor, vlasnik, igrači... Sad ćemo promijeniti način igre. Nema više 3-5-2, od sada samo igramo napadački. Sve smo jači. Dugoročno smo ovdje", napisao je Krause na svom Twitter profilu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Adnanos
Hajde ne ser.i. Kupi igrace za novu formaciju pa onda nesto pricaj. Izbacili Roberta D aversu koji je uveo i ostavio Parmu u Seriji A sa veoma losim igracima i doveo ovog sto ce Parmu odvest nazad u drugu ligu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi