Parma prokockala veliku prednost, opstanak postaje nemoguća misija

Udineseu bod na Tardiniju

Parma prokockala veliku prednost, opstanak postaje nemoguća misija

E. Škorić
Teme:

Parma je imala 2:0 protiv Udinesea, ali nije bilo dovoljno za pobjedu.

U prethodna 22 meča Serije A Parma je upisala sao dvije pobjede, a danas je bila tako blizu treće s kojom bi se vratila nada u opstanak.

Međutim, gosti iz Udina uspjeli su da se vrate iako su gubili 2:0 nakon 32 minute igre.

Cornelius je u trećoj minuti postigao vodeći gol za Parmu, a u 32. minuti Kučka je bio siguran s bijele tačke za 2:0. Okaka je po ulasku u igru, u 64. minuti, smanjio na 2:1, a onda Nuytinck u 80. minuti pogodio za hladna tuš na Ennio Tardiniju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Parma ostaje pretposljednja sa samo 14 bodova, a u narednom kolu će gostovati kod Spezije. Udinese, koje ima 25 bodova, čeka duel s Fiorentinom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi