Parmino veliko pojačanje spremno za utakmicu sa SPAL-om

Gervinho registrovan

Parmino veliko pojačanje spremno za utakmicu sa SPAL-om

Veliko pojačanje Parme za povratničku sezonu Serije A, iskusni ofanzivac Gervinho, biće u konkurenciji već za gostovanje kod SPAL-a, koje je na rasporedu u nedjelju.

Nekadašnji krilni napadač Rome je potpisao za Parmu zadnjeg dana prelaznog roka, a danas je i predstavljen u svom novom klubu.

Gervinho je u Parmu stigao iz kineskog Hebei Fortuna, a iako su se pojavile vijesti da je "zakočilo" u transferu njegove papirologije, tačnije da je kineski FA zadržao njegovu ragistraciju, sada italijanski mediji saopštavaju da su papiri stigli.

Pošto je, prema novim informacijama, Gervninhova registracija sitgla na vrijeme, ovaj fudbaler iz Obale Slonovače je službeno postao dijelom Serije A, te će moći debitovati već u nedjelju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, susret SPAL-a i Parme je na rasporedu u nedjelju u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije