Parolo: Spremni smo za Juventus
Foto: EPA

Fudbaler Lazija pred finale Kupa Italije

Parolo: Spremni smo za Juventus

Teme:

Juventus i Lazio će večeras odmjeriti snage u finalu Kupa Italije, a fudbaler Lazija Marco Parolo je govorio o svojim očekivanjima za večerašnji okršaj.

"Spreman sam, finale je i ja moram igrati, uradio sam sve u svojoj mogućnost da budem tamo", prokomentarisao je Italijan svoju zdravstvenu situaciju nakon povrede koljena.

"Juventus je već dokazao svoj kvalitet, ali mi želimo da im stvorimo što više problema. Znamo kako im trebamo pristupiti, trebamo biti agresivni i igrati odlučno na svaku loptu, to je jedini način da nešto uradite", nastavio je Parolo, te dodao:

"Želimo zagorčati život Juventusu i potruditi se da znaju da smo tu. Teško im je postići gol, ali ipak imaju nekoliko slabosti i moramo to iskoristiti."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Navijači mogu biti naš 12. igrač i mogu nas odvesti do pobjede", rekao je na kraju veznjak Lazija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije