Partizan dovodi igrača koji je prošao čuvenu La Masiju

Transfer je, navodno, pred realizacijom

Partizan dovodi igrača koji je prošao čuvenu La Masiju

S. Grebović

Radi se o igraču iz zadnje linije, a koji je već dugo vremena velika želja trenera crno-bijelih, Save Miloševića.

Prošlog je vikenda nastavljena Superliga Srbije, a Crvena zvezda je pobjedom u gostima protiv Rada od 5:0 stigla do 31. titule prvaka svoje zemlje. 

Njihov najveći rival Partizan je i ove godine ostao bez toliko željenog naslova, pa će se tim iz Humske već mislima prebaciti na narednu sezonu, te rješavanje igračke križaljke.

Tako mediji u Srbiji uveliko pišu da je Partizan blizu dovođenja kamerunskog štopera Mackyja Bagnacka. On je trenutno član ljubljanske Olimpije, a u redovima svog novog kluba bi trebao zamijeniti Strahinju Pavlovića koji će naredne sezone nositi dres Monaca. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Spominje se cifra od 500 hiljada evropskih novčanica plus procenti od eventualne naredne prodaje igrača. Zanimljivo da je Kamerunac prošao Barceloninu školu fudbala, čuvenu La Masiju u kojoj su svoj zanat pekli majstori poput Messija, Inieste i Xavija.

Radi se o veoma snažnom i brzom igraču za jednog stopera, koji po potrebi može da odgovori i na poziciji desnog beka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi