Partizan ostao bez trenera, nezadovoljni navijači upali u prostorije kluba!

Novi poraz presudio Bati Mirkoviću

Partizan ostao bez trenera, nezadovoljni navijači upali u prostorije kluba!

S. Mlaćo

Partizan je jučer upisao poraz od Voždovca. Bilo je 1:0 za domaće, a Begrađani su tako nastavili sa slabim igrama.

Bata Mirković, trener Partizana, podnio je ostavku nakon meča, te se tako nastavljaju potresi u Humskoj.

Kurir prenosi da sinoć pojavila informacija i da su navijači Partizana nezadovoljni upali u prostorije kluba i tražili ostakve Uprave.

Partizan prolazi kroz težak period, a detaljnije informacije će biti poznate danas.

Zanimljivo da su popularni Grobari i tokom cijelog meča skandirali "Uprava napolje", te tako pokazali šta misle o trenutnom stanju u klubu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Partizan je tenutno na trećem mjestu Super lige sa 51. osvojenim bodom, dok vodeća Crvena Zvezda ima 72. Radnički je drugi sa 65. Beograđani su u posljednjih pet utakmica upisali tek dvije pobjede.

Top Komentari

Ne znam zasto pisete o fudbalu u Srbiji, kada Srbija nista ne pise o fudbalu u BiH, pa dokle cete lizati guzicu Srbiji, sportski portal sportsportba trebao bi imati svoje dostojanstvo, to jest svoje "JA" to isto vazi o pisanju o nogometu u Hrvatskoj jer Hrvatska nista ne pise o nogometu u BiH.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi