Partizan potvrdio: Zakarić nije otputovao na pripreme

Obistinile se špekulacije

Partizan potvrdio: Zakarić nije otputovao na pripreme

Ekipa beogradskog Partizana danas je otputovala na Zlatibor gdje će odraditi prvi dio priprema za novu sezonu.

Partizan je danas na zvaničnoj stranici objavio spisak putnika na Zlatibor, a na njemu nema bh. reprezentativca BiH Gorana Zakarića.

Tako su se potvrdila jučerašnja pisanja srbijanskog Telegrafa da je Zakarić među igračima koje trener Savo Milošević neće voditi na pripreme.

Osim Zakarića, na spisku ne a još nekoliko bitnih fudbalera crno-bijelih poput Nemanje Nikolića, Miroslava Vuličevića, Nemanje G. Miletića...

Za sada još nije jasno šta ovo znači za Zakarića, nekadašnjeg fudbalera, između ostalih, Širokog Brijega, Zrinjskog i Željezničara.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Veliko pitanje je da li jednostavno Savo Milošević, koji je nedavno preuzeo kormilo Partizana, ne računa na Zakarića ili se bh. reprezentativcu vrlo brzo smiješi transfer.

Goran Zakarić iza sebe ima solidnu sezonu u Partizanu. Crno-bijeli dres je nosio ukupno 36 puta, postigao je sedam golova i upisao pet asistencija.

Promo

Top Komentari

Ramoramo
Karina igrac
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti