Partizan se pojačava: Dolazi bivši reprezentativac Srbije?

Crno-bijeli poslali ponudu

Partizan se pojačava: Dolazi bivši reprezentativac Srbije?

Čelnici Partizana namjeravaju dodatno osnažiti tim za nokaut fazu Evropske lige.

Prvi na listi želja trenera Miroslava Đukića je Radosav Petrović iz Sportinga, a sudeći prema pisanju portugalskih medija, pregovori su već uspostavljeni i transfer bi se mogao realizovati u januaru.

Partizan želi Petrovića da dovede na posudbu do kraja sezone, ali sa klauzulom po kojom bi ga kasnije otkupili.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Petrović je, inače, bivši srbijanski reprezentativac. Za Partizan je već imao priliku igrati u razdoblju od 2008. do 2011. godine, a od odlaska iz Beograda je bio u više klubova poput Blackburna, Dynamo Kiewa, Genclerbirligija...

Budući da je u Sportingu višak, Petrović bi u slučaju transfera u Partizan dobio priliku da se vrati u formu i igra proljeće sa klubom u kojem se afirmisao kao igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi