Partizan u krizi: Mladost šokirala crno-bijele

Partizan 24 boda iza Crvene Zvezde

Partizan u krizi: Mladost šokirala crno-bijele

S. Bošković

Partizan je nastavio loši niz u Jelen Super Ligi porazom na gostovanju kod Mladosti U 16. kolu Jelen Super lige Srbije rezultatom 1:0. 

Sve je loše u ovom susretu krenulo za crno-bijele. Nakon 15 minuta igre gubili su rezultatom 1:0. Mladenović je Mladost doveo u vodstvo pogotkom sa bijele tačke. 

Loš dan za Partizan se nastavio kad je nakon pola sata igre Ostojić zbog crvenog kartona morao napustiti igru. U drugom dijelu gosti su napadali, no rezultat se nije mijenjao do kraja. 

Ovim porazom Partizan je ostao 19 bodava iza vodeće Crvene Zvezde, dok je Metalac došao na 11. poziciju. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Nešto ranije Mladost je sa 2:0 bila bolja od Jagodine, Radnički Niš je na domaćem terenu poražen od Borca sa 1:0, a Surdulica je minimalnim rezultatom slavila protiv Spartaka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.