Partizan želi istupiti iz Super lige Srbije, sazvana hitna sjednica

Prenose srbijanski mediji

Partizan želi istupiti iz Super lige Srbije, sazvana hitna sjednica

Jučer je Partizan na svom terenu remizirao (0:0) sa Mačvom na otvaranju zadnjeg kola Super lige.

Pomenuti susret je odigran po katastrofalnim uslovima i pravoj mećavi, a čelnici Partizana su ogorčeni što je njihova ekipa bila primorana odigrati susret sa Mačvom.

Kako prenosi Telegraf.rs, Partizan je želio da se meč sa Mačvom odgodi, ali je Zajednica Super lige insistirala da se on ipak odigra.

Navodno je Zajednica Super lige "pritisnula" Partizan kako bi crno-bijeli pristali odigrati utakmicu i uvjerila čelnike kluba da će i svi mečevi zakazani za danas morati biti odigrani u ranije previđenim terminima.

To se nije dogodilo, većina utakmica je odgođena zbog vremenskih nepogoda, dok je Partizan svoju morao igrati po "20 centimetara snijega".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U Partizanu smatraju da su prevareni, a nakon današnjih odgađanja utakmica srbijanske Super lige klub je sazvao vanredu hitnu sjednicu Upravnog odbora.

Telegraf.rs prenosi da je glavna tema sjednice potencijalno istupanje Partizana iz Super lige Srbije. Sjednica je navodno već počela, a nakon okončanja iste Partizan će se oglasiti zvaničnim saopštenjem.

Top Komentari

19211921
eto ih spremni da predju u bhpl
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi