Zimske "radosti" u Srbiji: Navijači Partizana grudvama zasuli sudiju, igrači ih molili da prestanu
Foto: Screenshot

Remi u Beogradu za kraj prvog dijela sezone

Zimske "radosti" u Srbiji: Navijači Partizana grudvama zasuli sudiju, igrači ih molili da prestanu

Partizan je jesenji dio sezone Super lige okončao neočekivanim remijem (0:0) protiv Mačve na svom terenu, u susretu 21. kola.

Susret na stadionu JNA odigran je po pravoj mećavi, Partizan je, iako je imao igrača manje od 45. minute zbog isključenja Uroševića, dominirao čitavim tokom susreta, ali nije uspio stići do gola po jako teškim uslovima.

Domaći navijači su očigledno u sudijama vidjeli glavne krivce za činjenicu da njihov tim nikako ne može do gola, a svoj bijes su posebno iskalili na jednom od linijskih sudija.

Tako su u finišu susreta grudvama zasuli pomoćnog arbitra koji je morao napustiti svoju poziciju uz aut liniju. Tek na molbu igrača Partizana udaljili su se od ograde, pa je susret mogao biti nastavlje. Svakako nesvakidašnja situacija...

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Top Komentari

Benjamingst
Kosovo danas ima svoju ARMIJU....
10 7
Zoilomas
Nesvakodanasnja *
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi