20

Komentari (20)

Saray
Ispade on je bitniji od nekog invalida/borca demob...kojeg izbace bez ikakve pompe,a to što je tuđe izdavao i uzimao godinama 2-3 milje ništa..
Santi
Prepire se Pasic sa Ajnadzicem i opstinom Centar o stanu, cije u vlasnistvu Zidova. Isto kao da se Dzeko i Pjanic prepiru ko ce koji broj u brazilskoj repki nositi. Vratite stan pravom i stvarnom vlasniku.
Benjamingst
On je uzimao 2500 KM mjesecno a SDA, HDZ...I Dodikovci kradu 26 godina od gradjana BiH. Kako politika skrene paznju sa sebe na druge nebitne osobe...
kajzerfrancbekenbauer
Dje ima dima ima i vatre,vazda bilo. Sretno Pasa
user1594661629
Covjek mafijas uzimo tu lovu i cak u nrumu uzima lovu izdaje apartmane a sad kao iza ledjq mu rade ma bagru lopovsku napolje isterat sve majmun jedan damuje nista ne placat a place sad mrs ****aru
ryan.giggs
Tačka, zarez, ništa, a? Nedžade, jesi to ti?
BobPaisley
...stani malo,covjek znaci 30 godina bespravno izdaje objekat,a ovi se tek sad sjetili da reaguju???...ovo su neke mutne radnje,ja im nista ne vjerujem...vjerovatno covjek odbio placati nekome reket i sad hoce da ga nauce pameti...mafijaska drzava.
Zeleni_zub
od 1991 do danas nije plaćao opštini kiriju i duzan 184.000 KM. To je 30 godina po 500 KM kirije ako nije bilo kamata u tome. A izdavao po 2500. znači, ostalo mu još 720.000 KM koje je ubro od tuđe imovine i kukumavči kako eto hoće da ga izbace na ulicu pa da ga raja brani jer je on legenda... I još što je besplatno godinama koristio terene u Butmiru, milioni su u pitanju. Umjesto da se poklopi, on još neka saopštenja piše.
realno_govoreci
O tome i ja govorim ali eto vidis naroda našeg odmah kao udar na legendu i kao brane ga,a lik para i para uzeo
ryan.giggs
Uz tvoju pretpostavku da je uzimao 2500 km ama baš svaki mjesec.
Zeleni_zub
Evo nek je uzeo jedan mjesec samo. 2500 km izdavanjem tudje imovine. I to je kao OK?
JJ90
Prebaci stan na nekog i nek se slikaju hahaha
Inter_tz
Lijepo je kad kane svaki mjesec 2500 a dzabalama
BlueBoys
Zakon je ko paukova mreza muhe se ufate a slonovi prolaze.
SarajevoFC
Bagro pogana, lopovska, vi se usudite reći da se neko neosnovano bogati. Uništili ste sport, kulturu, nauku, obrazovanje, uništili ste jednu KK Bosnu, ponos grada i države. Yebo li vam Ajnadžić majku i Bakir koji ga je dovukao u Sarajevo.
realno_govoreci
Kakve veze to ima sa istinom i činjenicama.Šta sada treba,svi da dobiju stanove a nama da ih sportisti izdaju Jel i to tebi ok?
SarajevoFC
A izvini, čije su to "istine i činjenice"? Ovih sto su naručili respiratore?
realno_govoreci
Ako nije istina Pašić ima pravo da ih tuži za klevetu i laž ,da li će to uraditi ili navodi i njihovi dokazi da je iznajmljivo prostor su ipak istiniti?
user1582302321
E ****ga moj Paša...
karlhajncbrazzzo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.