Pastore i zvanično Romin, Parižanima 25 miliona eura

Potpisao na pet godina

Pastore i zvanično Romin, Parižanima 25 miliona eura · Zvanično

Edmir Škorić

Nakon što je obavio ljekarski pregled, Javier Pastore je danas potpisao za Romu.

Argentinski veznjak sinoć je stigao u Italiju, a danas je obavio ljekarski pregled i potpisao ugovor s Romom, koja će platiti Parižanima oko 25 miliona eura odštete.

Zanimljivo da je 29-godišnji Pastore bio prvi potpis "novog PSG-a" 2011. godine i od tada je za francuskog prvaka odigrao 184 utakmice i postigao je 29 golova.

"Nikada neću zaboraviti jake veze koje povezuju Javijera Pastorea, našeg prvog velikog međunarodnog potpisivanja, sa svima onima koji vole naš klub", riječi su pariškog predsjednika Nassera Al-Khelaifija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Uvijek će imati posebno mjesto u porodici Pariz Saint-Germaina. U ime cijelog kluba, želim Javieru najuspešniji i ispunjen povratak u Italiju", dodao je on.

Argentinski reprezentativac je potpisao na pet godina sa Romom, a nosit će broj 27 na leđima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harun Tutmic
Barem neka utjeha kada je Naingolan otisao:)
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti