Pastore u januaru seli u Sevillu?

Na izlaznim vratima PSG-a

Pastore u januaru seli u Sevillu?

Argentinski reprezentativac Javier Pastore mogao bi u januaru preći u Sevillu, javljaju mediji iz Španije. 

Za usluge ovog 27-godišnjeg veziste Sevilla je pokazala veliki interes i čelnici andalužanskog kluba vjeruju da bi taj transfer mogao da se realizuje već u januarskom prijelaznom roku, a navodno je i sam Pastore zainteresovan za to.

Pastore je u Paris Saint-Germain stigao još 2011. godine, i to za 43 miliona eura, ali se nije mnogo naigrao, posebno u proteklim sezonama i zbog toga je spreman da na zimu seli iz Francuske. 

Kada je u pitanju ovaj potencijalni transfer, treba istaći da će Sevilla u borbi za Pastorea imati konkurenciju u Atletico Madridu. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kao cifra koja bi mogla zadovoljiti Paris Saint-Germain spominje se 20 miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi