Pata smo već svi zaboravili, ali slijedi njegov veliki povratak

Ponovo bi mogao u Milan

Pata smo već svi zaboravili, ali slijedi njegov veliki povratak

Edmir Škorić

Bivši napadač Milana, Alexandre Pato, mogao bi da se vrati u redove nekadašnjeg prvaka Evrope.

Dolaskom Leonarda na mjesto direktora, pojavila se mogućnost da dres Milana ponovo obuče Pato, a Brazilac je također zainteresovan.

"Leonardo je čovjek sa vizijom, koji će donijeti stabilnost u klub. U međuvremenu, očekujem njegov poziv, pa ćemo da vidimo", rekao je Pato, koji trenutno igra u Kini.

Pato je od 2007. do 2013. nosio dres Milana i za taj klub je u 117 mečeva zabio 51 pogodak, a kasnije je nastupao za Corinthians, Sao Paulo, Chelsea i Villarreral, koji ga je prodao Tianjinu 2017. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan namjerava napraviti velike promjene u timu ovog ljeta, a kako je izvjestan odlazak Portugalca Andre Silve, Pato bi zaista mogao da dobije prostor na San Siru.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi